Op de Gaasperplas mogen geen snelle motorboten komen je kunt dus veilig leren suppen, windsurfen of je rondjes komen zwemmen.

Proefles Windsurfing?

Kom naar de open dag voor een proefles van een gediplomeerde surfinstructeur. Ervaar hoe leuk het is om op een surfplank of een SUPplank over het water te gaan. Wil je deelnemen, neem dan zwemkleding en een handdoek mee, wij zorgen voor de rest.

SUPpen ?

Stand Up Paddling is de snelst groeiende watersport ter wereld. Het is snel te leren en een prima workout. Op de Gaasperplas, het Gein of het Gaasperpark kun je deze sport op steenworp afstand van huis beoefenen.

Ideale trainingslocatie voor openwaterzwemmers en triatleten?

Je hebt ze vast wel eens gezien die gele badmutsen die, weer of geen weer, over de plas kruisen. Wij hebben een fanatieke groep openwaterzwemmers, maar er kunnen er meer bij. Ook triatleten zijn welkom.

Speciale aanbieding: bij aanmelden voor lidmaatschap op de Open Dag hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden!

 

Open Dag zondag 26 mei 2019 12:00 – 16:00 uur
Getagd op: