Beste leden,

Voor de COVID-pandemie ontstond een prille traditie om samen met alle watersportverenigingen eenmaal per jaar, een gezamenlijke open dag te houden. Door de beperkende maatregelen van de COVID-periode is deze in het slob geraakt maar op initiatief van de drakenbootvereniging Concrete Dragons is die prille traditie nieuw leven ingeblazen en dit jaar op 16 juni zal van 13:00 tot 17:00 uur opnieuw een gezamenlijke open dag plaatsvinden van alle watersportverenigingen rondom de Gaasperplas.

Wie nemen eraan deel?
De watersportverenigingen die aktief deelnemen zijn; de kanovereniging Gaasperplas, de Zeilvereniging Gaasperplas, Drakenbootvereniging Concrete Dragons en wij. De EHDC (Eerste Hollandse Drakenboot Vereniging) is zo klein (<10 leden) dat zij geen kans zagen.

Wat betekent dat voor ons?
Het is een open dag voor leden en niet-leden. Dat betekent dat de leden van on ze vereniging ook op bezoek kunnen bij andere verenigingen. Altijd al eens in een zeilboot willen zitten? Dit is de kans. Idem kanovaren of drakenbootvaren.

Er zal ook een pendeldienst onderhouden worden met varend materieel tussen de verschillende verenigingen. Heen met een zeilboot, terug met de drakenboot, weer retour met een motorboot en suppend terug.

Iedereen is daarom op 16 juni van harte welkom en we zoeken nog vrijwilligers voor het demonstreren van onze eigen sporten. Surfen, suppen en zwemmen. Aanmelden graag bij  

Gezamenlijke open dag watersportverenigingen Gaasperplas op 16 juni 2024