Zondag 29 mei houdt Gaasperplas Windsurfing haar Open Dag.
Iedereen is van harte uitgenodigd om zelf, vanaf 12:00 uur, te ervaren hoe het is om in de Gaasperplas te zwemmen of om op een SUP of surfplank te staan en te genieten van onze prachtige stek en relaxte club aan de Zuidoever van de Gaasperplas.

Snelgroeiende sporten: SUPpen en openwaterzwemmen!
Stand Up Paddling is de snelst groeiende watersport ter wereld. Het is snel te leren en een prima workout voor je spieren. De Gaasperplas (en omgeving Gein, Gaasperpark, etc.) is een mooie plek om deze sport te beoefenen.
Het open water zwemmen kan via onze vereniging prima alleen of met een groep beoefend worden

De club is in 1988 opgericht door een groep enthousiaste surfers.
Bij de club voelen mensen zich thuis die lekker van hun sport willen genieten. Of je nu een kampioen surfer bent of een beginner, dat speelt geen rol. Iedereen is welkom. Naast alle ‘inspanning’ van de sport speelt gezelligheid uiteraard een belangrijke rol. De club heeft ook een aantal leden die puur voor de gezelligheid komen en van het uitzicht willen genieten.

De vereniging beschikt over gediplomeerde surfinstructeurs. Er worden lessen gegeven voor beginners en voor gevorderden. En heus: iedereen kan het leren. We hebben leden van
12 jaar (minimumleeftijd) tot in de zestig!!

Ons clubgebouw is van alle gemakken voorzien zoals een bar, kleedkamers met warme douches, toiletten. Op het terrein van de vereniging staan afsluitbare containers ingericht voor de opslag van de surfplanken van de leden. Dus geen planken meer op zolder, in de schuur of ergens anders in huis. Het terrein is afgesloten en niet toegankelijk voor niet-leden.

Tijdens de open dag wordt de mogelijkheid geboden om door middel van een proefles, gegeven door een gediplomeerde surfinstructeur, te ervaren hoe leuk het is om op een surfplank te staan en jezelf over het water voort te bewegen. Wil je hieraan deelnemen, neem dan zwemkleding en een handdoek mee (ook handig als je een sup wilt uitproberen), wij zorgen voor de rest.

De Open Dag is van 12.00-17.00 uur op de Driemondweg 25 (vlak bij Ballorig). Dit is aan de zuidoever van de Gaasperplas en zal op de dag zelf door middel van pijlen worden aangegeven. Er is volop gratis parkeergelegenheid.
Speciale aanbieding: bij aanmelden voor het lidmaatschap tijdens deze open dag, betaal je geen inschrifgeld.

lidmaatschap op de Open Dag hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden!

Open Dag Zondag 29 mei 2022